Házibuli, kerti parti, szülinapi ünnepség, esküvő, munkahelyi összejövetel?

Rendelj sörcsapot minden alkalomra!

Nekünk szívügyünk, hogy rendezvényed igazán élvezetes legyen valamennyi vendéged számára! Mi más dobhatná fel legjobban a hangulatot, mint a frissen csapolt, hideg sör?

Tudtad, hogy a sör már 8000 éve az egyik legkedveltebb italunk?

Miért imádjuk annyira a sört?

 • Az íze miatt!
  Még ha mindenkinek is más az ízlése, a sörök olyan széles kínálatban kaphatók manapság, hogy nincsen olyan ember, aki ne találná meg köztük azt, ami elnyeri a tetszését. Ha nem a hagyományos láger sörök rajongótáborát gyarapítod, kóstold meg a gyümölcsös söröket – biztosan akad olyan, amely megbizsergeti az ízlelőbimbóidat!
 • Jókedvre derít és felfrissít!
  Egy korty hideg sörtől máris jobban érzed magad? Ez nem az alkohol hatása! Tudományosan bizonyított tény, hogy már egyetlen korty a kedvenc sörödből megemeli a boldogsághormon szintjét a testedben. Egy hideg, gyöngyöző sörnél pedig semmi sem alkalmasabb arra, hogy lehűtsön egy izzasztó napon.
 • Gyönyörű és sokszínű!
  A sörnek nem csak az ízét szeretjük, a különböző árnyalatokban ragyogó aranyló színe is szemet gyönyörködtető. Mindehhez elképesztő ízkínálat társul, melyek között bátran válogathatunk, és olyan különlegességeket is kóstolhatunk, mint például a csokis sör.
 • Összehozza a társaságot!
  A sör igazi társasági ital, megoldja a nyelvet, megkönnyíti a beszélgetést, megnyugtat és kreatívvá tesz. Semmilyen ital mellett sem lehet úgy lazulni baráti körben, mint a finom sörök mellett.

Ezért elengedhetetlen kelléke bármely partinak!

Miért érdemes tőlünk bérelned sörcsapot a bulidra?

 • akár kisebb rendezvényt tervezel, akár nagyobb létszámú összejövetelt, egycsapos és nagy teljesítményű kétcsapos sörcsapokkal állunk rendelkezésedre
 • biztosítunk minden szükséges kelléket, és ha szeretnéd, kiszállítjuk és üzembe helyezzük a sörcsapot
 • 0-24-ig elérhetőek vagyunk a hét minden napján, bátran fordulj hozzánk, ha gyors segítségre van szükséged
 • hatalmas sörválasztékkal rendelkezünk

Biztos lehetsz abban, hogy egy sörcsappal sokkal jobban jársz, mintha üvegekkel és dobozokkal bajlódnál – nem csak azért, mert egyszerűbbé teszi az italfogyasztást, hanem mert trendibbé varázsolja a bulidat!

Élvezd vendégeiddel a frissen csapolt sör élményét!

Verd a sört a csapra, és pörgesd a hangulatot a maximumra!

Bérelj sörcsapot a bulidra!

 

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ