Heineken Sör (0,4l)

450 Ft

Dobozos sör

Ital leírása

1873-ban egy Gerard Heineken nevű fiatal vállalkozó szenvedélyes sörfőzőként vásárolt egy darab földet ott, ahol ma Amszterdam központja található, épített egy sörfőzdét, és elhatározta, hogy tökélyre fejleszti a receptet, mely nem sokkal később Hollandia első „prémium” lager sörévé vált. Gyorsan terjedt a híre, és a Heineken név, mely minden egyes üvegre rá volt nyomva, a minőség nemzeti szimbólumává nőtte ki magát. Az elkövetkező 140 évben a sörfőzde bővült, Gerard gyerekei és unokái új világokat fedeztek fel, de az üvegen szereplő név ugyanaz maradt. Ma, négy nemzedékkel később, még mindig az igazán prémiumnak számító sör főzése a szenvedélyük. Elvégre, ha a családnév forog kockán, kicsit jobban igyekszik az ember.

A Heineken sikerének kulcsa a tiszta, természetes összetevőkben rejlik: malátázott árpa, víz, komló és egy kis, de jelentős plusz, melynek neve A-élesztő. A Heineken egyedi A-élesztője felelős a gazdag és kiegyensúlyozott ízért és a megbújó gyümölcsös jegyekért, melyek a 19. század óta minden egyes Heinekent kiválóvá tesznek. Az évek során sörfőző mestereink tovább tökéletesítették a tudományukat. Rájöttünk arra, hogy ha az ipari szabványnak megfelelő függőleges tartályok helyett vízszintesekben erjesztjük a sörünket, akkor az tökéletes nyomást teremt az A-élesztő számára. Ez adja minden egyes Heineken jellegzetes, kiegyensúlyozott és gazdag ízvilágát. Azt is megtanultuk, hogy 28 nap szükséges a csodálatos, aranysárga sör elkészültéhez. Igaz, hogy ez az átlagnál sokkal hosszabb idő, de mi többre értékeljük a türelmet a minőség rovására menő kompromisszumoknál.

140 év telt el azóta, hogy a Heineken mini sörfőzdének nevezhette magát. És míg büszkék vagyunk arra, hogy 192 országban 25 millió Heinekent szolgálnak fel naponta, soha nem feledkezünk meg arról, hogy a minőséget nem a vállalkozás mérete, hanem sörünk tisztasága adja. Gerard hajthatatlan volt a minőséggel és a tökéllyel kapcsolatban, és ez a hozzáállás ma is tovább él a Heineken családban, miközben új világok felé nyitunk. Egészségünkre!

Forrás: heineken.com

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

SAJNÁLJUK...

Műszaki okok miatt jelenleg nem tudjuk ital rendelésed házhozszállítani.

You have Successfully Subscribed!

SORRY...

For technical reasons, we are not currently able to deliver your drink order.

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ