Heineken Sör (0,4l)

450 Ft

Dobozos sör

Ital leírása

1873-ban egy Gerard Heineken nevű fiatal vállalkozó szenvedélyes sörfőzőként vásárolt egy darab földet ott, ahol ma Amszterdam központja található, épített egy sörfőzdét, és elhatározta, hogy tökélyre fejleszti a receptet, mely nem sokkal később Hollandia első „prémium” lager sörévé vált. Gyorsan terjedt a híre, és a Heineken név, mely minden egyes üvegre rá volt nyomva, a minőség nemzeti szimbólumává nőtte ki magát. Az elkövetkező 140 évben a sörfőzde bővült, Gerard gyerekei és unokái új világokat fedeztek fel, de az üvegen szereplő név ugyanaz maradt. Ma, négy nemzedékkel később, még mindig az igazán prémiumnak számító sör főzése a szenvedélyük. Elvégre, ha a családnév forog kockán, kicsit jobban igyekszik az ember.

A Heineken sikerének kulcsa a tiszta, természetes összetevőkben rejlik: malátázott árpa, víz, komló és egy kis, de jelentős plusz, melynek neve A-élesztő. A Heineken egyedi A-élesztője felelős a gazdag és kiegyensúlyozott ízért és a megbújó gyümölcsös jegyekért, melyek a 19. század óta minden egyes Heinekent kiválóvá tesznek. Az évek során sörfőző mestereink tovább tökéletesítették a tudományukat. Rájöttünk arra, hogy ha az ipari szabványnak megfelelő függőleges tartályok helyett vízszintesekben erjesztjük a sörünket, akkor az tökéletes nyomást teremt az A-élesztő számára. Ez adja minden egyes Heineken jellegzetes, kiegyensúlyozott és gazdag ízvilágát. Azt is megtanultuk, hogy 28 nap szükséges a csodálatos, aranysárga sör elkészültéhez. Igaz, hogy ez az átlagnál sokkal hosszabb idő, de mi többre értékeljük a türelmet a minőség rovására menő kompromisszumoknál.

140 év telt el azóta, hogy a Heineken mini sörfőzdének nevezhette magát. És míg büszkék vagyunk arra, hogy 192 országban 25 millió Heinekent szolgálnak fel naponta, soha nem feledkezünk meg arról, hogy a minőséget nem a vállalkozás mérete, hanem sörünk tisztasága adja. Gerard hajthatatlan volt a minőséggel és a tökéllyel kapcsolatban, és ez a hozzáállás ma is tovább él a Heineken családban, miközben új világok felé nyitunk. Egészségünkre!

Forrás: heineken.com

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

12% SALE TODAY!

WE ARE OPEN 18-06H!

You have Successfully Subscribed!

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ