Ital leírása
Mielőtt Don Facundo újraírta volna a forgatókönyvet, a fehér rumok durvák, nyersek, és finomítatlanok voltak. 10 év tökéletesítésnek szentelt idő után – hogy kifejlessze a tökéletes rumot – 1862-ben megalkotta a BACARDI Superior-t.
Jellegzetes vaníliás és mandulás ízjegyek, melyek a fehér tölgyfa hordókban való érlelés során fejlődnek ki, a jellegzetes selymesség pedig a titkos faszén keveréken történő átszűrésnek köszönhető.
A tökéletes egyensúly könnyedsége és a kifinomult ízek azt jelentik, hogy nem dominál annyira, mint egy gin vagy tűnik el, mint egy vodka – tökéletessé teszik olyan klasszikus koktélok keveréséhez, mint a Mojito vagy modern remekművekhez, mint a Knight Cup.
1862-ben Don Facundo Bacardí Massó elhatározta, hogy megalkot egy olyan rumot, amely semmi máshoz nem hasonlítható. a következő évtizedet azzal töltötte, hogy tökéletesítse a keveréket, melyet büszkén szolgált fel a kubaiaknak. sosem állt meg, mindig új utakat keresett, hogy fejlessze termékét.
Szenvedélye ma is tovább él a BACARDI rumkészítő mestereiben. Ők biztosítják, hogy minden üveg BACARDI rum felérjen Don Facundo rendíthetetlen tökéletességre való törekvéséhez; hogy egy olyan rumot alkossanak, amely több, mint másfél évszázad után is érdemes a Bacardi név viselésére.
Forrás: bacardi.com