Bacardi Rum (1l)

8.400 Ft

Népszerű fehér rum

Ital leírása

Mielőtt Don Facundo újraírta volna a forgatókönyvet, a fehér rumok durvák, nyersek, és finomítatlanok voltak. 10 év tökéletesítésnek szentelt idő után – hogy kifejlessze a tökéletes rumot – 1862-ben megalkotta a BACARDI Superior-t.

Jellegzetes vaníliás és mandulás ízjegyek, melyek a fehér tölgyfa hordókban való érlelés során fejlődnek ki, a jellegzetes selymesség pedig a titkos faszén keveréken történő átszűrésnek köszönhető.

A tökéletes egyensúly könnyedsége és a kifinomult ízek azt jelentik, hogy nem dominál annyira, mint egy gin vagy tűnik el, mint egy vodka – tökéletessé teszik olyan klasszikus koktélok keveréséhez, mint a Mojito vagy modern remekművekhez, mint a Knight Cup.

1862-ben Don Facundo Bacardí Massó elhatározta, hogy megalkot egy olyan rumot, amely semmi máshoz nem hasonlítható. a következő évtizedet azzal töltötte, hogy tökéletesítse a keveréket, melyet büszkén szolgált fel a kubaiaknak. sosem állt meg, mindig új utakat keresett, hogy fejlessze termékét.

Szenvedélye ma is tovább él a BACARDI rumkészítő mestereiben. Ők biztosítják, hogy minden üveg BACARDI rum felérjen Don Facundo rendíthetetlen tökéletességre való törekvéséhez; hogy egy olyan rumot alkossanak, amely több, mint másfél évszázad után is érdemes a Bacardi név viselésére.

Forrás: bacardi.com

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

SAJNÁLJUK...

Műszaki okok miatt jelenleg nem tudjuk ital rendelésed házhozszállítani.

You have Successfully Subscribed!

SORRY...

For technical reasons, we are not currently able to deliver your drink order.

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ