Bacardi Rum (0,7l)

7.650 Ft

Népszerű fehér rum

Ital leírása

Mielőtt Don Facundo újraírta volna a forgatókönyvet, a fehér rumok durvák, nyersek, és finomítatlanok voltak. 10 év tökéletesítésnek szentelt idő után – hogy kifejlessze a tökéletes rumot – 1862-ben megalkotta a BACARDI Superior-t.

Jellegzetes vaníliás és mandulás ízjegyek, melyek a fehér tölgyfa hordókban való érlelés során fejlődnek ki, a jellegzetes selymesség pedig a titkos faszén keveréken történő átszűrésnek köszönhető.

A tökéletes egyensúly könnyedsége és a kifinomult ízek azt jelentik, hogy nem dominál annyira, mint egy gin vagy tűnik el, mint egy vodka – tökéletessé teszik olyan klasszikus koktélok keveréséhez, mint a Mojito vagy modern remekművekhez, mint a Knight Cup.

1862-ben Don Facundo Bacardí Massó elhatározta, hogy megalkot egy olyan rumot, amely semmi máshoz nem hasonlítható. a következő évtizedet azzal töltötte, hogy tökéletesítse a keveréket, melyet büszkén szolgált fel a kubaiaknak. sosem állt meg, mindig új utakat keresett, hogy fejlessze termékét.

Szenvedélye ma is tovább él a BACARDI rumkészítő mestereiben. Ők biztosítják, hogy minden üveg BACARDI rum felérjen Don Facundo rendíthetetlen tökéletességre való törekvéséhez; hogy egy olyan rumot alkossanak, amely több, mint másfél évszázad után is érdemes a Bacardi név viselésére.

Forrás: bacardi.com

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

12% SALE TODAY!

WE ARE OPEN 18-06H!

You have Successfully Subscribed!

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ