Akció!

Hungária Xtra Dry Pezsgő (0,75l)

3.780 Ft 3.150 Ft

Száraz, Fehér Pezsgő

Ital leírása

Néhány jó barát és egy palack hosszan érlelt Hungaria pezsgő. Velük egy átlagos hétköznap estéből is élmény születhet. A különlegesen száraz Hungaria Extra Dry kerek savaival, telt, diós illatával és éjszakai fényeket idéző színével elmossa a gondokat. Engedjétek, hogy hosszan tartó zöld gyümölcsössége és lágy vajassága felfedjék az estében rejlő lehetőségeket! Adjátok át magatokat a pillanatnak és találjatok rá együtt az este karakterére!

A hazai gazdaság egyik meghatározó borászati vállalataként tudatában vagyunk annak, hogy működésünk jelentős hatással van a környezetre és a társadalomra. Cégünk éppen ezért olyan üzletstratégiát alkotott meg, amelyben elkötelezte magát a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és a kulturált alkoholfogyasztás mellett.

A fenntartható fejlődés érdekében cégünk négy alapvető fejlesztési területre koncentrál: szennyvíztisztítás, CO2 felhasználása, beszerzés és az energiatakarékosság.
A Törley Pezsgőpincészet Kft. elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás támogatása mellett, felelősen végzi tevékenységét az alkoholiparban és emellett iparági szinten szigorú önszabályozásnak is aláveti magát.
Tudjuk, hogy vállalatunk csak akkor fejlődhet, ha a környezetünkben lévő közösségek is virágoznak. Ezért fontos számunkra, hogy kedvező hatást gyakoroljunk a kerületi közösségekre, és jó kapcsolatot ápoljunk velük. Támogatjuk azokat a helyi kezdeményezéseket, amelyek fontosak a vásárlóink és a munkatársaink számára.

Törekszünk a fogyasztói igények minél tökéletesebb, szélesebb körű kiszolgálására. Követjük a nemzetközi és a hazai trendeket, minden évben több új terméket vezetünk be hazai és export piacon egyaránt, újításokat hajtunk végre a csomagolás technológia terén azért, hogy minél több fogyasztó megtalálhassa a számára megfelelő terméket portfóliónkban.

A Törley név Magyarországon egyet jelent a pezsgővel. A legismertebb és legelismertebb pezsgőmárkaként a Törley név összeforrt a minőséggel és a hagyománytisztelettel. Cégünk évtizedek óta a magyarországi italpiac egyik meghatározó szereplője, számos nemzetközi márka itthoni forgalmazója. A Törley Magyarországon, egyedülálló módon négy féle technológiával, a teljesen száraztól az édesig, az alacsony árfekvéstől a magasabbig, több mint 60 féle pezsgőt és több mint 50 féle bort készít a hagyomány és a minőség jegyében, hazai és nemzetközi piacra egyaránt.

Forrás: torleypezsgo.hutorley.hu

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

12% SALE TODAY!

WE ARE OPEN 18-06H!

You have Successfully Subscribed!

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ