Hungária Xtra Dry Pezsgő (0,75l)

3.150 Ft

Száraz, Fehér Pezsgő

Ital leírása

Néhány jó barát és egy palack hosszan érlelt Hungaria pezsgő. Velük egy átlagos hétköznap estéből is élmény születhet. A különlegesen száraz Hungaria Extra Dry kerek savaival, telt, diós illatával és éjszakai fényeket idéző színével elmossa a gondokat. Engedjétek, hogy hosszan tartó zöld gyümölcsössége és lágy vajassága felfedjék az estében rejlő lehetőségeket! Adjátok át magatokat a pillanatnak és találjatok rá együtt az este karakterére!

A hazai gazdaság egyik meghatározó borászati vállalataként tudatában vagyunk annak, hogy működésünk jelentős hatással van a környezetre és a társadalomra. Cégünk éppen ezért olyan üzletstratégiát alkotott meg, amelyben elkötelezte magát a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és a kulturált alkoholfogyasztás mellett.

A fenntartható fejlődés érdekében cégünk négy alapvető fejlesztési területre koncentrál: szennyvíztisztítás, CO2 felhasználása, beszerzés és az energiatakarékosság.
A Törley Pezsgőpincészet Kft. elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás támogatása mellett, felelősen végzi tevékenységét az alkoholiparban és emellett iparági szinten szigorú önszabályozásnak is aláveti magát.
Tudjuk, hogy vállalatunk csak akkor fejlődhet, ha a környezetünkben lévő közösségek is virágoznak. Ezért fontos számunkra, hogy kedvező hatást gyakoroljunk a kerületi közösségekre, és jó kapcsolatot ápoljunk velük. Támogatjuk azokat a helyi kezdeményezéseket, amelyek fontosak a vásárlóink és a munkatársaink számára.

Törekszünk a fogyasztói igények minél tökéletesebb, szélesebb körű kiszolgálására. Követjük a nemzetközi és a hazai trendeket, minden évben több új terméket vezetünk be hazai és export piacon egyaránt, újításokat hajtunk végre a csomagolás technológia terén azért, hogy minél több fogyasztó megtalálhassa a számára megfelelő terméket portfóliónkban.

A Törley név Magyarországon egyet jelent a pezsgővel. A legismertebb és legelismertebb pezsgőmárkaként a Törley név összeforrt a minőséggel és a hagyománytisztelettel. Cégünk évtizedek óta a magyarországi italpiac egyik meghatározó szereplője, számos nemzetközi márka itthoni forgalmazója. A Törley Magyarországon, egyedülálló módon négy féle technológiával, a teljesen száraztól az édesig, az alacsony árfekvéstől a magasabbig, több mint 60 féle pezsgőt és több mint 50 féle bort készít a hagyomány és a minőség jegyében, hazai és nemzetközi piacra egyaránt.

Forrás: torleypezsgo.hutorley.hu

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

12% SALE TODAY!

WE ARE OPEN 18-06H!

You have Successfully Subscribed!

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ