BB Spumante Édes Pezsgő (0,75l)

1.650 Ft

Édes, Fehér pezsgő

Ital leírása

Egy pezsgő kezdőknek! Ezt a pezsgőt mintha a legifjabb generációnak találták volna ki, vele még az ismerkedés is garantáltan jobban megy. Persze kérdés ki számít fiatalnak.
Az édes BB Spumante pezsgőnk a legkiválóbb muskotály szőlők mustjából erjed. Kimondottan világos színnel, jellegzetes, édes muskotályossággal rendelkezik. A mustból történő erjesztésnek köszönhetően különösen illatos és zamatos pezsgő.
Somlói galuskához, diós réteshez, fagylalthoz, túrótortához ajánljuk.

A hazai gazdaság egyik meghatározó borászati vállalataként tudatában vagyunk annak, hogy működésünk jelentős hatással van a környezetre és a társadalomra. Cégünk éppen ezért olyan üzletstratégiát alkotott meg, amelyben elkötelezte magát a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és a kulturált alkoholfogyasztás mellett.

A fenntartható fejlődés érdekében cégünk négy alapvető fejlesztési területre koncentrál: szennyvíztisztítás, CO2 felhasználása, beszerzés és az energiatakarékosság.
A Törley Pezsgőpincészet Kft. elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás támogatása mellett, felelősen végzi tevékenységét az alkoholiparban és emellett iparági szinten szigorú önszabályozásnak is aláveti magát.
Tudjuk, hogy vállalatunk csak akkor fejlődhet, ha a környezetünkben lévő közösségek is virágoznak. Ezért fontos számunkra, hogy kedvező hatást gyakoroljunk a kerületi közösségekre, és jó kapcsolatot ápoljunk velük. Támogatjuk azokat a helyi kezdeményezéseket, amelyek fontosak a vásárlóink és a munkatársaink számára.

Törekszünk a fogyasztói igények minél tökéletesebb, szélesebb körű kiszolgálására. Követjük a nemzetközi és a hazai trendeket, minden évben több új terméket vezetünk be hazai és export piacon egyaránt, újításokat hajtunk végre a csomagolás technológia terén azért, hogy minél több fogyasztó megtalálhassa a számára megfelelő terméket portfóliónkban.

A Törley név Magyarországon egyet jelent a pezsgővel. A legismertebb és legelismertebb pezsgőmárkaként a Törley név összeforrt a minőséggel és a hagyománytisztelettel. Cégünk évtizedek óta a magyarországi italpiac egyik meghatározó szereplője, számos nemzetközi márka itthoni forgalmazója. A Törley Magyarországon, egyedülálló módon négy féle technológiával, a teljesen száraztól az édesig, az alacsony árfekvéstől a magasabbig, több mint 60 féle pezsgőt és több mint 50 féle bort készít a hagyomány és a minőség jegyében, hazai és nemzetközi piacra egyaránt.

Forrás: torleypezsgo.hu, torley.hu

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

SAJNÁLJUK...

Műszaki okok miatt jelenleg nem tudjuk ital rendelésed házhozszállítani.

You have Successfully Subscribed!

SORRY...

For technical reasons, we are not currently able to deliver your drink order.

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ