Jägermaister (0,7l)

7.400 Ft

Keserűlikőr

Ital leírása

Az első számú Jägermeister összetevő: a jól ismert gyömbér, melynek telt ízű, esszenciális olajai nagyban hozzájárulnak a kész ital fűszerességéhez.
Kettes számú Jägermeister összetevő: a fahéjrudak, melynek íze mindenki számára ismert az édességek, forró ünnepi italok és kávéspecialitások világából.
Hármas számú Jägermeister összetevő: a csillagánizs, egyike annak a négy íznek, amely egyértelműen felismerhető a Jägermeister aromájában és ízvilágában.
Négyes számú Jägermeister összetevő: zöld kardamon, a fűszerek királynője, a maga lágy, aromás édességével és friss, virágos ízével.
Ötös számú Jägermeister összetevő: narancshéj. Amennyire keveset várnánk tőle, annál több ízt rejlik a ennek a finom gyümölcsnek a puha héjában.

 

Mára a Jägermeister kétségtelenül Németország leghíresebb exportitalává vált. Szinte minden nap új emberek ismerik meg a Jägermeister ízét Németországban és a világban más tájain.
A Jägermeister sikerének titka egyedi karakteres ízében rejlik, melynek köszönhetően minden pohár felejthetetlen élményt nyújt.

A Jägermeister történelmét fémjelzi az egyedi ízvilág iránti büszkeség és a hagyományos mesteri munka iránti tisztelet, ami nélkül ez az élmény nem jöhetett volna létre.
Optimizmus szelleme uralkodik 1878-ban, amikor Wilhelm Mast megalapítja borecet-vállalkozását otthonában, Wolfenbüttelben, Alsó Szászországban.

A cég növekszik és fejlődik és idővel Curt Mast, az alapító fia csatlakozik a vállalkozáshoz. Az ő irányítása alatt új irányt vesz a vállalat.
A fiatalember kivételes tehetsége megmutatkozik a gyógynövénykivonatok elkészítésében és keverésében. 1934-ben, sok éves kísérletezés után különböző alapanyagokkal, Curt Mast kifejleszti az eredeti és összetéveszthetetlen ízű gyógynövénylikőr receptjét. Ekkor született meg a jövő világra szóló sikere: a Jägermeister.
Sok kortársához hűen, Curt Mast szenvedélyes vadász volt – nagy tisztelettel a természet és annak teremtményei iránt.

Ezért Curt Mast új receptjét, mely kizárólag természetes alapanyagokat és tiszta alkoholt tartalmazott, a vadászoknak és tiszteletreméltó hagyományaiknak szentelte. Egy köszöntés minden vadászat kezdetén és végén.

Ezzel a háttérrel mi mást is választhatott volna cégérének, mint egy erős szarvas képét, a csorda büszke és meg nem alkuvó védelmezésének megtestesítőjét?

Mégis, akármilyen szarvas fej nem szolgálhat a Jägermeister emblémájaként.
Csak egy legendás szarvas feje felelhet meg, egy olyané, amelynek fényes kereszt van az agancsai között. Az a szarvas, amely megjelent a vad vadász előtt, és kereszténységre térítette őt. Ugyanaz a vadász, aki később minden vadász védőszentévé vált: Szent Hubertus.

Ez a szarvas ma is, ahogy mindig is Jägermeister védjegye volt. A minőségünk és hagyományunk megőrzésének szimbóluma.
Annak érdekében, hogy védelmezze a Jägermeister egyedi izét, Curt Mast egy speciális üveget választott, amely éppen annyira híressé válhatott, mint az abban tartott likőr.
Teljesen megbízhatónak kellett lennie. Több száz különböző formájú üveget tesztelt úgy, hogy leejtette azokat magasról egy tölgyfapadlóra – de csak egy maradt sértetlen.

Egy kiemelkedő, semmihez sem hasonlítható üvegforma, amelynek megbízhatósága összhangban van annak tartalmával: eredeti mestermunka szimbóluma.
A gyógynövény pincébe, ahol a Jägermeister készül, csak a legfinomabb egzotikus gyógynövények, virágok, gyökerek és gyümölcsök kerülhetnek be, amelyek zsákokban érkeznek ide a világ minden részéről.
A titkos Jägermeister recept 56 különböző természetes összetevőből áll. Minden egyes szállítmány több gondos ellenőrzésen megy át. Csak és kizárólag a legjobb alapanyagok kerülnek jóváhagyásra a szigorú lepárló-mesterünk által.
Ezek a tiszta, természetes alapanyagok biztosítják a komplex, eredeti ízélményt, amelynek köszönhetően a Jägermeister méltán híressé válhatott.
A titkos receptünk az 56 természetes alapanyag bonyolult elegyítésén alapul, mely csak a lepárló mesterünk tapasztalatának és tehetségének köszönhetően kel életre.

Miután kiválasztották a legmagasabb minőségű alapanyagokat, a lepárló mestereink gondosan kimérik azokat a hagyományos receptünkben foglaltak alapján.
Több különböző száraz gyógynövénykeveréket készítenek elő. Ezeket óvatosan kivonják egy hideg mállasztásos folyamaton keresztül, amely több hétig tart.

Miután ez a folyamat kész, a lepárló mester ügyesen összekeveri ezeket az elmállasztott alapanyagokat és belehelyezi azokat egy tölgyfa hordóba a pincénkben. Idővel ezek adják a Jägermeister alapját, amely a legendás Jägermeister-íz alappillére.
A Jägermeister rendkívüli íze a lepárló mesterek közös munkájának gyümölcse – amelynek köszönhetően ilyen különleges ital jöhet létre.

445 hatalmas tölgyfahordó a Gyógynövény pincnében pihen. Mindegyiket a helyi „Pfälzerwald”, a palatongróf erdejében nevelt fából faragták. Ezekben a nemes hordókban a Jägermeister-alapnak van ideje „lélegezni”, lassan érlelődik majdnem egy évig. A mállasztás folyamata alatt a lepárló mesterek folyamatosan ellenőrzik a folyamatot, amíg el nem érik a szükséges összetettséget.
A gazdag erdők és a körülöttünk lévő tiszta vizek által inspirált tirkos receptet és annak értékes gyógynövényeit keltik életre a lepárló mestereink.

Több, mint egy év is eltelik mire egy üveg útja a végéhez ér, és elindulhat a Jägermeister gyárból. Ez idő alatt 383 minőségi ellenőrzésen megy át, amivel a legmagasabb minőséget garantáljuk.
A Jägermeister íze összetett, kellemesen fűszeres és lélekmelegítő. Jól felfedezhetőek benne a citrus, gyömbér, csillagánizs izéi, amelyeket egy kellemesen kesernyés aroma kísér.

Mindenekelőtt jellemzi tiszta és természetes íze, eredeti karakterével.

Forrás: jagermaister.hu

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

12% SALE TODAY!

WE ARE OPEN 18-06H!

You have Successfully Subscribed!

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ