Fütyülős Mézes Szilva (0,5l)

4.750 Ft

Mézes Szilva likőr

Ital leírása

A Fütyülős Mézes Szilva zamatos aszalt szilva kivonat, szilvapálinka és tiszta méz felhasználásával készül és a Fütyülős család többi tagjához hasonlóan intenzív gyümölcsös íz és illat jellemzi, amelyet az méz lágysága egészít ki.

A Fütyülős közel egy évszázados története a magyarországi pálinkatradícióval, a Puszta régió híres barackjával és Kecskemét évtizedes hagyományaival fonódott össze, a Fütyülős márkanév pedig 1937-ben került levédésre.

Mára már a tradicionális barack íz mellett, a termékcsalád a mézes variánsainak bevezetésével egy teljesen új piaci szegmenset teremtett és vált rövid időn belül a fiatalok kedvenc buli italává.

2013-ban a márkára jellemző innovatív szellemnek köszönhetően egy merész új ízt köszönthetünk a Fütyülős családban, a Karamellás Zöldalmát, amely a mézes ízek világából kikacsint és egy teljesen új édes ízzel, az ínycsiklandozó karamellával lágyítja és szelídíti meg a zöldalma friss és fanyar zamatát.

A Fütyülős legújabb íz variánsai, a Csokis Mogyoró Likőr, amely a selymes csokoládé és a pirított mogyoró tökéletes harmóniájával teremt ellenálhatatlan illat és ízélményt, az Epres Rozé Likőr,  melynek hívogató epressége piros bogyós gyümölcsök harmónikus ízjegyeivel párosul, valamint a 2016-ban megjelent Pisztáciás Macaron Likőr, mely illatában a sütemények könnyedsége, ízében pedig a pisztácia karakteres aromája fedezhető fel.

A Fütyülős családban 42%-os pálinkák és ágyas pálinka variánsok is megtalálhatók, melyekkel az idősebb korosztály számára kívánunk minőségi rövidital alternatívát kínálni.

Forrás: zwackunicum.hu

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

12% SALE TODAY!

WE ARE OPEN 18-06H!

You have Successfully Subscribed!

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ