Fütyülős Mézes Meggy (0,5l)

4.750 Ft

Mézes Meggy likőr

Ital leírása

A Fütyülős Mézes Meggy gyümölcspálinka és méz felhasználásával készül. Páratlan ízét és illatát a lágy méz és a karakteres meggy harmóniájának köszönheti.

A Fütyülős közel egy évszázados története a magyarországi pálinkatradícióval, a Puszta régió híres barackjával és Kecskemét évtizedes hagyományaival fonódott össze, a Fütyülős márkanév pedig 1937-ben került levédésre.

Mára már a tradicionális barack íz mellett, a termékcsalád a mézes variánsainak bevezetésével egy teljesen új piaci szegmenset teremtett és vált rövid időn belül a fiatalok kedvenc buli italává.

2013-ban a márkára jellemző innovatív szellemnek köszönhetően egy merész új ízt köszönthetünk a Fütyülős családban, a Karamellás Zöldalmát, amely a mézes ízek világából kikacsint és egy teljesen új édes ízzel, az ínycsiklandozó karamellával lágyítja és szelídíti meg a zöldalma friss és fanyar zamatát.

A Fütyülős legújabb íz variánsai, a Csokis Mogyoró Likőr, amely a selymes csokoládé és a pirított mogyoró tökéletes harmóniájával teremt ellenálhatatlan illat és ízélményt, az Epres Rozé Likőr,  melynek hívogató epressége piros bogyós gyümölcsök harmónikus ízjegyeivel párosul, valamint a 2016-ban megjelent Pisztáciás Macaron Likőr, mely illatában a sütemények könnyedsége, ízében pedig a pisztácia karakteres aromája fedezhető fel.

A Fütyülős családban 42%-os pálinkák és ágyas pálinka variánsok is megtalálhatók, melyekkel az idősebb korosztály számára kívánunk minőségi rövidital alternatívát kínálni.

Forrás: zwackunicum.hu

Ezeket se felejtsd el ital rendelésedhez adni!

 

SAJNÁLJUK...

Műszaki okok miatt jelenleg nem tudjuk ital rendelésed házhozszállítani.

You have Successfully Subscribed!

SORRY...

For technical reasons, we are not currently able to deliver your drink order.

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ