Ital leírása
A Juhász Testvérek pincészete korszerű technológiájának köszönhetően friss, üde reduktív rosé bort készített, mely rosét gyümölccsel teli illat és ízvilág jellemez. Jó párosítás hal és fehér húsú ételekhez. Fogyasztását 9-10 °C-on ajánljuk.
A Juhászvin Kft. 1996-ban alakult családi vállalkozásként az egri történelmi borvidéken.
A családnak 40 hektár saját szőlőterülete van, és 100 hektárt integrál. Cégük így éves szinten összesen 140 hektár területről 15.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. Termékpalettájukon megtalálható vörösbor fajták: Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir, Oprtó, Zweigelt, Blauburger és Merlot, melyek kitűnő alapot képeznek az Egri Bikavér készítéséhez. Fehérborokat a Leányka, Muskotály, Olaszrizling és a Rizlingszilváni fajtákból állítunk elő.