Szállítás és fizetési feltételek

Tájékoztató szállítási rendszerünkről

A szállítás futárral történik Budapesten belül 15-45 perces idővel (ettől eltérő szállítási idő esetén cégünk munkatársa értesíti a Megrendelőt) 18:00 órától 6:00 óráig. Előrendelést felveszünk és időpontos kiszállítást vállalunk a nyitvatartási időben.

Szállítási díj:

750 Ft

FONTOS TUDNIVALÓK:

  • A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megrendelő át tudja venni a csomagot.
  • Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol cégünk munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés érdekében. Amennyiben nem  tudjuk a megrendelőt elérni stornózzuk rendelését.
  • A termékeknél feltüntetett képek csak illusztrációk.

Fizetés: A vételár kiegyenlítése az áru átvételekor történik.

Számlaigényedet kérlek előre jelezd, mert utólag nem áll módunkban kiállítani.

Üzletszabályzat

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat.

Az eladó: BG Group EU s.r.o.
E-mail: info@alkoholfutar.hu
Adóigazgatási szám: SK2120359175

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A vételár kiegyenlítése: készpénzben, vagy bankkártyával az áru átvételekor.

Szállítási feltételek, határidők:

  • A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megrendelő át tudja venni a csomagot
  • Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol cégünk munkatársai elérhetik Önt a csomaggal  kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés érdekében.
  • A szállítás futárral történik Budapesten belül 15-45 perces idővel (ettől eltérő kiszállítási idő esetén cégünk munkatársa értesíti a Megrendelőt) este 18:00 –tól  reggel 6:00-ig, szerdától vasárnapig.

A várható szállítani idő a készleten lévő termékekre vonatkozik.

Valamely termékekből átmeneti készlethiány előfordulhat, az ebből fakadó károkért felelősséget nem vállalunk.

Az elállás joga:

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a GW Group EU s.r.o. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a Megrendelő viseli illetve ő gondoskodik róla. A visszafizetés magától érthetően csak bontatlan, sértetlen, ép árucikkekre vonatkozik.

Sikertelen kézbesítés:

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Adatvédelem:

A GW Group EU s.r.o. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és tájékoztatáshoz használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább harmadik félnek.

Ön regisztrációjával elfogadja, hogy a megadott e-mail címére a GW Group EU s.r.o. alkalmanként hírlevelet, illetve tájékoztató anyagot küldhet az aktuális ajánlatairól.

 

Ma 12% kedvezmény!

Nyitva vagyunk 18-06-ig!

You have Successfully Subscribed!

A kosarad jelenleg üres.

TOVÁBB AZ ITAL RENDELÉSHEZ